Persbericht

Zang- en danstalenten krijgen unieke kans in de hippe meidengroep Party’s’Cool!Sporty (Manon), Crazy (Melissa), Bling Bling (Fabienne) en Lovely (Vanessa) vormen samen de nieuwe hippe meidengroep Party’s’Cool!  Op 28 februari jl. kwam de single ‘This’n that’ uit, uitgebracht in een speciale bling bling verpakking en 12 juni komt de nieuwe single 'Mama' uit.

De meiden van Party’s’Cool volgen hun opleiding aan de Fa Fa International Academy for Show/Musical & Dance. Deze gespecialiseerde vakopleiding, ontstaan uit het ballet van Penny de Jager, biedt jong talent een kans om een plek in de showbizz wereld te veroveren. De opleiding streeft naar de individuele talentontwikkeling van de leerlingen en geeft hen de bagage die nodig is voor de hedendaagse entertainmentindustrie.

Het unieke aan Party’s’Cool is dat de formatie in de loop van de jaren kan veranderen, hierdoor kan Party’s ‘cool jarenlang voortbestaan en iedere jonge talentvolle dame ooit deel uit maken van de groep!

De verwachtingen rond de nieuwe single ‘This’n that’ zijn hooggespannen. Op 12 maart is Party’s’Cool met de nieuwe single te zien in het programma Under the Ground op Nickelodeon. De videoclip van ‘This’n that’ zal in de hele maand maart te zien zijn op Jetix.
Daarnaast werkt Party’s’Cool momenteel aan een 12-delige TV-serie waarbij het ‘Fame’ gevoel centraal staat. In deze serie kunnen de kijkers de meiden volgen bij al hun lessen in zang, dans, acteren, visagie, fotoshoots, tv opnames en alle andere disciplines uit het showbizz.

Party’s’Cool is geen onbekende. In 2005 verscheen een eerste single ‘Ai Oh Ah’ die nr. 34 bereikte in de Top 100. De meiden van Party ’s’ Cool waren reeds te gast bij Jetix, Kids Top 20 het programma van Kim Lian waar ze op de 9e plaats eindigde. Tevens hebben ze o.a. een optreden verzorgd bij het speciale Unicef event in de kuip, Kids Aventure in ahoy, de première van de musical Annie en de première van de film Nanny McFee.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NVV-Consultancy , Nicole van der Valk, 035-5772797 / 06-22411794  - email: [email protected]

Disky, onderdeel van de Hermans Group, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing, verkoop en distributie van home entertainment producten zoals cd’s, dvd’s, games, boeken en speelgoed.


pers     adverteren     links     sponsors     contact & boekingen     colofon